dilluns, 29 d’octubre de 2012

ELS ALUMNES DE SISÈ US VOLEM EXPLICAR L'AULA D'ANGLÈS A LES FAMÍLIES DE CICLE MITJÀ

CRAZY DAYS:  L'AULA D'ANGLÈS 


Com tots vosaltres sabreu, una hora a la setmana, tos els alumnes de l'escola, de P5 a sisè, fan una hora d'anglès desdoblada. De primer curs a sisè vol dir que la classe es divideix en dos grups i cadascun fa anglès amb una de les dues especialistes d'anglès, en grup reduït. De tercer a sisè anem mig grup a l'aula d'anglès de l’edifici 2, on treballem en grups encara més reduïts, de tres o quatre alumnes, en racons diferents.

L'altre mig grup va a l'aula d'informàtica a fer anglès a través dels ordinadors. L'atenció i el ritme de treball durant aquest desdoblament és individualitzat: cadascú treballa al seu ritme, sigui més lent o sigui més ràpid, i el que realment importa és que aprengui, practiqui l' idioma anglès, sigui responsable del seu aprenentatge i també de la correcció de la seva feina. 

A aquest moment nosaltres l'anomenen Crazy Days i treballem amb recursos audiovisuals. Al final de cada sessió apuntem el que hem fet al full de registre i ells mateixos controlen que durant un trimestre hagin passat tots per tots els racons, al menys un cop. 

Ara els alumnes de sisè B ens explicaran amb les seves paraules racó per racó: 


AULA D'ANGLÈS

1. RACO DE READING 

En aquest racó llegim un llibre cadascú. I desprès fem una fitxa que tracta sobre la lectura. Avui hem necessitat el llibre per fer alguns exercicis que eren bastant complicats. Aleshores, quan hem acabat, hem agafat les solucions per saber si la fitxa que havíem fet estava ben feta. Cada curs té llibres diferents, mai es repeteixen, i també hi ha diferents nivells de dificultat, llibres més complicats d'entendre i d'altres de més fàcils. 

 2. RACO D'SPEAKING GAMES 

A vegades fem jocs orals en anglès. El Who is Who ? (qui és qui?), el Trivial Oxford Pocket, el Memory... on hem de parlar en anglès per a poder guanyar. I de vegades fem converses de dos en dos, amb algun company o companya, on practiquem les frases que hem après a la classe. 

3. RACO D'AUDIO READING 

En el racó de audio reading primer escoltem un CD amb un llibre davant, amb els nostres auriculars . Al CD hi ha documentals i historietes que escoltem amb els seus efectes especials i tot. El mateix que escoltem està al llibre, així llegim i escoltem al mateix temps i sabem com es pronuncien les paraules. Després de escoltar, deixem els auriculars i fem una fitxa de comprensió lectora. Després la corregim nosaltres mateixos amb les solucions. 4. RACO DE GRAMMAR AND VOCABULARY

En aquest racó fem fitxes de passatemps sobre el vocabulari i la gramàtica que estem treballant a classe. Cadascú fa les fitxes que li dona temps a fer I després les corregim amb les solucions. Cada tema té les seves fitxes i aprenem coses noves. Ara que estem a sisè cada vegada hi ha fitxes més difícils perquè ara estudiem verbs i coses així. AULA DE COMPUTER ROOM 

Aquesta és l'aula d'informàtica. Aquí fem informàtica i anglès. A Informática, els alumnes de 3r a 6é fem portades, documents Open office, consultem pàgines web, jocs.... També fem anglès amb Jclic i Clever kids 1 I 2, que són uns Cds especials per aprendre anglès.
Cada dilluns anem a l 'aula d’informàtica a fer Crazy Days amb els ordinadors, amb els nostres auriculars. 

 Avui hem treballat els adjectius amb el programa J-clic i després hem pogut jugar a jocs de Halloween. Hem mirat histories de Halloween que fan por, llegint en anglès i entenent el que deia per poder jugar. 

A l'aula d'anglès/informàtica, cada dia aprenem noves coses amb activitats molt divertides, poc a poc anem sabent com funcionen els ordinadors. Apuntem totes les coses que fem, nom, curs i programa en un full de registre. I tenim una llibreta en la que apuntem les paraules que aprenem en anglès amb la seva traducció. Aquesta llibreta ens ajuda a estudiar i a fer millor les activitats a l'ordinador . TEXT I FOTOS: Els alumnes de sisè B

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.