divendres, 29 de gener del 2021

ELS GRUPS INTERACTIUS A MATES!

 Benvolgudes famílies! 😋


Com bé sabeu, seguim treballant a l'aula amb el nostre format "adaptat" de grups interactius :) d'aquesta manera, quan tornem a la normalitat i pugueu tornar a participar amb nosaltres, no haurem perdut la pràctica!

Avui us ensenyarem una de les nostres sessions de matemàtiques!

1. Gràfics: entre tots llegim la informació de la que disposem,  parlem sobre les diverses maneres que tenim de representar-la mitjançant gràfics i els dibuixem.


2. Operacions: hem adaptat un dels espais per a la pràctica d'operacions bàsiques. Amb les nostres fundes autorentables, cadascú fa les seves operacions per després comparar-les amb els companys i ajudar-nos  entre tots a corregir-les. 


3. Les hores: aquest trimestre estem treballant dins l'àrea de connexions les hores en català. Cada un de nosaltres disposa d'uns rellotges molt xulos per anar-nos familiaritzant amb les agulles, els quarts... 


4. Resolució de problemes: cadascú amb el seu chromebook pot treballar la resolució de problemes connectats a través del classroom. Així podem comparar idees, veure els diferents camins per a un mateix problema... i de pas desenvolupem les nostres competències digitals!


En traiem molt de profit d'aquestes sessions i ens encanten!

Seguim! 😀






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.